Fiskars predstavitve pred hišo Bauhaus


20.09.2016

V zraku že diši po jeseni. Sonce je še vedno toplo, ozračje prijetno, temperature prave za zadnji skok v morje. In ne nazadnje, kaj je lepšega kot sprehod čez gozd obarvan s toplimi jesenskimi barvami, posedanje na vrtu ob dobri kavi in opazovanje otrok, ki se podijo na igralih?

 

Jesen prinaša tudi številna opravila na vrtu - pobiranje pridelka, trgatev, jesensko čiščenje, pripravo vrta na zimski počitek ter pripravo drv za kurjavo,…

 

FISKARS nudi širok nabor ročnih orodij za jesenska opravila na vrtu in čiščenje, kot tudi izredno novo generacijo sekir.

 

Vabimo vas, da se nam ob 10h, 14h ali ob 17h pridružite na eni od predstavitev nove serije sekir FISKARS in novega profesionalnega programa FISKARS, ki jih bomo izvedli prve tri sobote pred nakupovalnimi centri Bauhaus:

-          1.10.2016 pred Bauhaus Maribor,

-          8.10.2016 pred Bauhaus Ljubljana-BTC in

-          15.10.2016 pred Bauhaus Ljubljana – Rudnik.

 

Program predstavitve obsega prezentacijo:

-          Pravilna izbira sekire

-          Predstavitev vseh modelov sekir

-          Pravilna drža pri cepljenju in sekanju

-          Uporaba klešč in kljuk za premik lesa

-          Uporaba mačete

-          Pas za nošnjo orodja

-          Profesionalne škarje

-          Brušenje škarij in sekir

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.