Pihalniki in visokotlačni čistilci STIHL

06.11.2017

Jesenska opravila na vrtu in okoli hiše

 

Ure smo prestavili na zimski čas in dnevi so sedaj še krajši. V kolikor imate službo, je zunaj skoraj nemogoče še kaj postoriti čez dan. Vsa opravila na vrtu, zelenici in dvorišču tako prelagamo na vikend. A s pravimi pomočniki lahko marsikaj opravimo tudi med tednom.

November je mesec za še zadnja opravila na vrtu in čas, ko počistimo in pospravimo vrtno pohištvo ter orodje. Trave ne kosimo več, torej moramo odpadlo listje počistiti tudi brez pomoči kosilnice. V kolikor želite v celoti izkoristiti kratke jesenske sončne dni, si priskrbite prave pomočnike. S priročnimi pihalniki STIHL si prihranite čas, ki bi ga sicer porabili za dolgotrajno in naporno pometanje oziroma grabljenje odpadlega listja. Pridobljen čas lahko izkoristite še za zadnjo kavico na vrtu.

 

V kolikor imate pri hiši tudi mlajše pomočnike, bo to opravilo z akumulatorskim pihalnikom STIHL BGA 45, ki tehta le 2 kg, zagotovo postalo najljubše opravilo za služenje žepnine. Hkrati so akumulatorski pihalniki tako tihi, da sosedje še opazili ne bodo, kdaj ste počistili dvorišče.

Po zasluženem odmoru se lahko lotite čiščenja vrtnega pohištva in orodja z visokotlačnim čistilcem STIHL. S širokim naborom čistilnih krtač, brizgalnih cevi in podaljškov cevi se obseg del, ki jih lahko opravite z visokotlačnimi čistilci STIHL, močno razširi. Ob širokem naboru zmogljivih visokotlačnih čistilcev STIHL vam tako nudimo tudi nastavke za čiščenje avtomobilov, koles, vrtnega pohištva, teras, fasad, zidov in kovinskih delov ter tudi težko dostopnih mest in občutljivih površin.

Za več informacij o samih napravah obiščite spletno stran www.unicommerce.si ali kontaktirajte svojega najbližjega pooblaščenega trgovca STIHL.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.