Prodajna akcija motornih žag STIHL


07.02.2018

STIHL je najbolje prodajana znamka bencinskih motornih žag na svetu. Za to obstaja tehten razlog. Naše motorne žage vsak dan dokazujejo, kaj zmorejo. V gozdu, parkih, na javnih površinah ali doma na zasebnem vrtu. Za vsako uporabo nudimo različne žage. Vse so preverjene kakovosti STIHL, imajo učinkovito tehnologijo in udobne dodatke. Tako bo delo z vašo motorno žago STIHL potekalo gladko in dolgo časa. 

  

 Letošnje leto pričenjamo z mamljivo ponudbo motornih žag, saj sta osnovna modela motornih žag STIHL MS 170 in MS 180 na voljo po izredno ugodni ceni:

 

Motorna žaga MS 170 je na voljo že za 199,00 EUR, medtem ko motorno žago MS 180 dobite že za 240,00 EUR.

 

Poleg osnovnih modelov smo v prodajno akcijo vključili tudi dva modela motornih žag za žaganje drv in nego posestva MS 231 in MS 251. V času prodajne akcije oz. do razprodaje zalog vam je motorna žaga MS 231 namesto dosedanjih 482,00 na voljo že za 433,00 EUR, motorna žaga MS 251 pa namesto 530,00 EUR že za 477,00 EUR.

 

Obiščite svojega najbližjega pooblaščenega trgovca STIHL in se seznanite z zmogljivostjo in ostalimi tehničnimi lastnostmi motornih žag STIHL.

 

Prodajna akcija velja do nadaljnega.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.