Zanesljiv partner za jesensko čiščenje


02.10.2018

Jesen je tukaj. V vaš vrt in okolico hiše poleg toplih barv prinese tudi odpadlo listje ter ostalo umazanijo, ki jo najlažje očistite s čistilnimi napravami STIHL.

 

Poleg pihalnikov, sesalnikov z drobilnikom in izredno zmogljivih pometačev naša ponudba zajema tudi širok nabor visokotlačnih čistilcev STIHL. Visokotlačni čistilci so odličen pripomoček za pranje avtomobilov, čiščenje dvorišč in tlakovanih poti, teras, delavnic, za pranje posod, žlebov itd.

 

Z zmogljivim vodnim curkom, udobnim upravljanjem in številnimi dodatki boste z njimi brez težav očistili površine okoli hiše. Zaradi premišljene zasnove ohišja je njihovo upravljanje preprosto, po opravljenem delu pa se lahko tudi praktično shranijo.

 

Čistilci postajajo skoraj obvezen pripomoček v vsakem večjem gospodinjstvu. Pri odločanju za nakup presodite, kakšne so vaše potrebe in za kaj vse ga boste uporabljali ter nato izberite med modeli visokotlačnih čistilcev STIHL.

 

Da vam olajšamo odločitev za nakup, vam to jesen ob nakupu kateregakoli visokotlačnega čistilca STIHL brezplačno podarimo 1 liter šampona CC30 Sonax.

 

Obiščite torej enega izmed naših pooblaščenih trgovcev STIHL in se pridružite družini naših zadovoljnih in zvestih uporabnikov naprav STIHL.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.