Spomladanska akcija STIHL AKU naprav


01.04.2019

 času od 1.4.2019 do 20.5.2019 vsem končnim kupcem nudimo 10% popust ob nakupu STIHL akumulatorskih naprav.

STIHL ponuja za vsakogar primerno baterijo STIHL – tako za priložnostne uporabnike kot tudi za profesionalce. Z akumulatorskim sistemom COMPACT boste pripravljeni na zahtevne naloge na svojem vrtu. Zamenljive litij-ionske baterije AK zagotavljajo izjemno moč in dolge delovne intervale, tudi pri delu na večjih površinah. S profesionalnim akumulatorskim sistemom STIHL PRO pa boste delali še učinkoviteje. Obsežen prodajni program nudi za vsakega profesionalca prav tisto, kar potrebuje za svoje delo.

 

Za lastnike nekoliko večjih vrtov je primernejši akumulatorski sistem STIHL COMPACT z zamenljivimi baterijami AK. S tako obsežnim programom naprav v kakovosti STIHL boste pripravljeni na sleherno opravilo. Akumulatorski sistem STIHL COMPACT obsega več modelov akumulatorskih žag, rezalnik za živo mejo, koso, pihalnik ter kosilnico.

 

 

 

 

 

 

Profesionalni uporabniki lahko od akumulatorskih naprav STIHL pričakujejo naslednje: nespremenjeno visoko moč, čim bolj učinkovito porabo energije, ergonomično delo ter prilagodljivost v delovnem vsakdanu. Vse to ponuja akumulatorski sistem STIHL PRO. Obsežen prodajni program profesionalnih akumulatorskih naprav nudi za vsakega profesionalca prav tisto, kar potrebuje za svoje delo.

 

 

Izkoristite torej akcijski popust in do 20.5.2019 obiščite enega od naših pooblaščenih prodajalcev STIHL po vsej Sloveniji.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.