Prva izbira že več kot 90 let!


22.08.2019

Z letošnjo jesensko prodajno akcijo smo se odločili rešiti pogosto težavo naših zvestih kupcev - pravilno skladiščenje pogonskega goriva.

Gorivo shranjeno v neustreznih posodah, ki niso odporne na agresivno delovanje le tega, lahko škodi motornim napravam. Tako smo se letošnjo jesen odločili, da vsem kupcem katerekoli motorne žage STIHL podarimo zanesljivo, kvalitetno in atestirano posodo za gorivo.

V času jesenske prodajne akcije kupcem katerekoli bencinske motorne žage STIHL za žaganje drv in nego posestva ali bencinske motorne žage STIHL za kmetijstvo in vrtnarstvo brezplačno podarimo STIHL posodo za bencin, medtem ko kupcem katerekoli bencinske motorne žage STIHL za gozdno gospodarstvo podarimo STIHL kombinirano posodo za bencin.

Akcija velja samo pri pooblaščenih trgovcih STIHL v Sloveniji v času od 24.8. do 18.10.2019 oziroma do odprodaje zalog.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.