Vrtni drobilniki VIKING

S trajnim učinkom za vaš vrt

 

Vrtni drobilniki VIKING – poskrbijo za urejenost na vrtu

Vsi poznamo težavo: pri negi vrta nastaja ogromno ostankov rastlin, ki zasedajo veliko prostora. Kam z zelenimi odpadki, kot so pokošena trava, ostanki obrezovanja dreves in žive meje ter ovenelimi cvetlicami? Vrtni drobilniki VIKING so rešitev za vas. Kakovostni rezalni sistemi drobilnikov VIKING zdrobijo vse vrste vrtnih odpadkov. Trde in gosto razvejane veje se brez težav in hitro predelajo v rastlinske ostanke, ki jih lahko odstranite ali uporabite kot osnovo za kompost.

Vrtni drobilniki VIKING – ekološko recikliranje

Uporabite nastali zdrobljeni material za okolju prijazno kompostiranje. Pozneje boste z njim lahko naravno gnojili. Naredite iz svojih vrtnih odpadkov lastno gnojilo. Mulč in kompost vsebujeta veliko vrednih surovin, ki jih na naraven način vračata v okolje. Z njima bodo trava, cvetlice in grmičevja rasli še bolje. Vrtni drobilniki VIKING poskrbijo za ekološko recikliranje in s tem varujejo okolje, vaš vrt in vas.

Vrtni drobilniki VIKING – zanesljivi pomočniki

Z vrtnim drobilnikom VIKING ste se pravilno odločili. V inovativni tehniki, izjemni zanesljivosti in preprostem rokovanju se skriva tehnično znanje, ki se razvija že več kot 25 let. Naš prodajni program je obsežen in ponuja ustrezne modele za vsako nalogo. Pri nas boste zagotovo našli napravo, ki ustreza vašim željam.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.