Kakšen pomen ima zgodba o uspehu STIHL za prihodnost

Kakšen pomen ima zgodba o uspehu STIHL za prihodnost

Predsednik nadzornega odbora grupe podjetij STIHL g. Hans Peter Stihl:

"Preteklost je shramba prihodnosti" - pravi rek in izraža prav to, kar predstavlja 85. let STIHL-a. Ko se ozremo nazaj, vidimo zgodbo o uspehu, ki je istočasno sila, ki nas navdaja s ponosom in, ki zahteva nadgradnjo.

Že od samega začetka je podjetje STIHL razvijalo in izdelovalo več kot samo orodje: tehniki in inženirji so razvijali vizije in nove tehnologije in jih uvajali v nove, praktične izdelke za učinkovito delo. Pri tem nas je naše stremenje po najvišji kakovosti, absolutni popolnosti in zanesljivosti v osmih desetletjih pripeljalo do tega, kar danes smo: blagovna znamka motornih žag št. 1 – na svetu. Leta 1926 je tovarna STIHL v mestecu Bad Cannstatt začela s proizvodnjo opreme za parne kotle. Vendar je že kratek čas za tem na tržišču predstavila svetovno novost, ki ni vzbudila pozornosti samo pri strokovnjakih, temveč tudi pri uporabnikih: prvo motorno žago na elektromotor. Od tega trenutka naprej je bil napredek ''Made by STIHL'' neustavljiv: leta 1929 smo tržišču predstavili svojo prvo žago na bencinski motor, ki jo je razvil moj oče Andreas Stihl.

Blagovna znamka STIHL je danes sinonim za visoko kvaliteto, servis in suport. Zato zaposluje le najboljše, zavzete sodelavce in daje povdarek strokovno usposobljenim trgovcem, ki v skladu z visokimi zahtevami proizvajalca, konsekventno svetujejo končnim uporabnikom širom sveta.

Veseli smo, da ste danes odprli našo spletno stran. Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje, če se za nakup naprave STIHL odločate prvič ali pa le dopolnjujete svojo zbirko "pomočnikov". Zagotavljamo vam, da bo naše delo tudi v bodoče usmerjeno k zagotavljanju uporabnih, kvalitetnih in uporabniku prijaznih proizvodov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.