Svetovanje, servisna služba, oskrba z rezervnimi deli

STIHL nudi svetovanje, servis in oskrbo z nadomestnimi deli

Motorne naprave STIHL so visoko zmogljivi stroji, ki so pri delu podvrženi velikim obremenitvam. Skrbno vzdrževanje in pozornost servisne službe, jim zagotavljajo zanesljivo delovanje. Zato so vam STIHL naprave na voljo le pri strokovno usposobljenih trgovcih.

Vaš servisni partner STIHL

Pri STIHL trgovcu ste vedno v»dobrih rokah« - pred in po nakupu. Kompetentno vam bo svetoval pri izbiri za vas najprimernejše naprave, vam dal dragocene nasvete o pravilni uporabi in vam ponudil strokoven servis. To vam zagotavlja, da bosta, uporabna vrednost in veselje do dela z vašo napravo STIHL, trajala še vrsto let.

Originalni nadomestni deli STIHL. Visoka zanesljivost, tudi pri izjemnih obremenitvah, je za motorne naprave STIHL samoumevna stvar. Če pa na vaši napravi vendarle nastane okvara- to ni problem: STIHL servisna služba ima na zalogi originalne rezervne dele, ki odločilno vplivajo na zmogljivost, varnost in življensko dobo motornih naprav STIHL. Prepoznate jih po napisu STIHL ali po stilizirani črki S na rezervnih delih.

Kakovost STIHL

Visok standard izdelkov STIHL zagotavljajo stroge kakovostne zahteve na vseh nivojih poslovanja. S tem izpolnjuje STIHL svetovno veljavne norme ISO 9001 in ISO 14001 za dosledno kakovostno upravljanje.

Varnost je na prvem mestu

Motorne naprave z gibljivimi deli, lahko predstavljajo vir nevarnosti, če jih ne uporabljate strokovno in v skladu s predpisi. Zato vas prosimo, da pred uporabo, natančno preberete, napravam STIHL, priložena navodila.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.