Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov na spletnem mestu - Unicommerce.si

V postopku uporabe spletnega mesta podjetja Unicommerce d.o.o.: http://unicommerce.si/ - podjetje Unicommerce d.o.o., Obrtniška ulica 21, 1370 Logatec (v nadaljevanju: Upravljavec) od uporabnikov pridobi nekatere osebne podatke, navedene v nadaljevanju.

Upravljavec bo z osebnimi podatki uporabnikov upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, splošnimi akti Upravljavca in to Politiko zasebnosti, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Podatki, ki jih Upravljavec pridobi od uporabnikov, so:

  • Ime in priimek kontaktne osebe.
  • Telefon.
  • E-pošta.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih pridobi od uporabnika, poveže z drugimi osebnimi podatki uporabnikov, ki jih pridobi v javno dostopnih bazah podatkov, kot je npr. javni telefonski imenik (tis.telekom.si) in druge javno dostopne baze in zbirke osebnih podatkov, s čimer uporabnik z vnosom svojih podatkov v okviru spletnega mesta izrecno soglaša.

Vsi pridobljeni osebni podatki uporabnikov so namenjeni izključno za poslovne, promocijske in informacijske namene Upravljavca in z Upravljavcem povezanih oseb ter za administracijo storitev, ki jih Upravljavec zagotavlja uporabniku. Osebne podatke bo Upravljavec uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbiral oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

Upravljavec zbira, obdeluje in posreduje osebne podatke za naslednje namene in dejavnosti:

  • Vodenje baze kupcev in uporabnikov.
  • Informiranje uporabnikov o ponudbi Upravljavca.
  • Posredovanja podatkov povezanim osebam, za namene informiranja uporabnikov o njihovi ponudbi.

Upravljavec lahko zbira določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP, prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli na naše mesto.

Za namene internih raziskav lahko Upravljavec podatke o obiskih spletnega mesta združi z anonimnimi demografskimi podatki. V nekaterih delih spletnega mesta z omejenim dostopom, bo Upravljavec podatke o obiskih spletnega mesta združil z osebnimi podatki, da bi vam lahko ponudili vsebino, prilagojeno po meri.

Upravljavec lahko osebne podatke razkrije, če jo to določeno v zakonu ali drugem prisilnem predpisu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za

  1. skladnost z zakonskimi odredbami ali sodnimi postopki proti Upravljavcu ali spletnemu mestu;
  2. zaščito in varovanje pravic ali lastnine Upravljavca; ali
  3. ukrepanje v nujnih okoliščinah za zaščito osebne varnosti zaposlenih pri Upravljavcu ali posrednikov, uporabnikov izdelkov ali storitev Upravljavca ali javnosti.

Z uporabo spletnega mesta soglašajo in razumejo, da Upravljavec ne more zagotoviti popolne varnosti ali zasebnosti podatkov, ki se prenašajo preko interneta ali elektronske pošte.

Uporabniki imajo kadarkoli pravico zahtevati od Upravljavca, da njihove osebne podatke izbriše iz zbirk (baz) osebnih podatkov Upravljavca.

To Politiko zasebnosti lahko Upravljavec občasno posodobi. Vselej se za razmerje med uporabnikom spletnega mesta in Upravljavcem v povezavi z osebnimi podatki uporabnika spletnega mesta uporablja zadnja verzija tega dokumenta.

Kolikor uporabnik želi, da njegove osebne podatke Upravljavec izbriše iz zbirk (baz) osebnih podatkov, nam to prosim sporočite na naslov: info@unicommerce si.

Ta Politika zasebnosti se uporablja v povezavi z drugimi splošnimi akti in pravili Upravljavca, kot npr. Pravilnik o varovanju osebnih podatkov, Katalog zbirk osebnih podatkov, Obvestilo o prodaji, Garancijski list, Splošni pogoji poslovanja itd. Seznam vseh aktov je na voljo pri Upravljavcu.


Upravljavec:
Unicommerce d.o.o.

Posodobljeno: 03. januar 2012

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.