Neprekinjeno testiranje

Preden se vi lotite škropljenja, poskrbimo mi za testiranje naših naprav. 

 

Naprave ne spijo
Če se boste kdaj zjutraj okoli 7. ure sprehodili po naši tovarni v Waiblingnu, boste že srečali nekaj jutranjih delavcev. V naših testnih kabinah pa nekatere naprave STIHL sploh niso nehale delati. 36 tehnično opremljenih testnih kabin z dovajanjem goriva in sistemom za odsesavanje izpušnih plinov je noč in dan zasedenih za neprekinjeno testiranje naših naprav. V njih vse naše naprave na leto obdelajo približno 150.000 ur. Če se naprave izklopijo, je treba testiranje ponoviti.

 


Testiramo prav vse naprave
Od motorne žage in rezalnika za živo mejo pa vse do škropilne naprave – za vsak model našega prodajnega programa obstaja natančen načrt testiranja, ki ga vodi programska oprema za testiranje, ki smo jo sami razvili. Pri tem simulira tipično uporabo pri uporabniku pri delni obremenitvi, polni obremenitvi in v prostem teku. Kaj nam takšno testiranje pove? Pove nam, ali naprava brezhibno deluje in ali bo tudi v daljših časovnih akcijah zagotavljala polno moč. Navsezadnje želimo, da bo pozneje zanesljivo delovala in vam olajšala delo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.