Test vibracij

Preden vi začnete z obdelavo tal, poskrbimo mi za naprave z nizko stopnjo vibracij.

Fizikalni pojavi so izziv
Naše naprave so zmogljivi delovni stroji. Za učinkovito delo so opremljeni z dobro mero moči. Modeli MS 880 z močjo 6,4 kW predstavljajo najmočnejšo serijo motornih žag na svetu. To je8,7 KM več od številnih skuterjev, ki se vozijo po današnjih cestah. Tako je povsem normalno, da pri takšni moči pride do vibracij, kar pogojujejo fizikalni pogoji. Teh pogojev se pri nas lotimo sistematično: da bi vi čutili čim manj vibracij in da bi bilo delo čim manj naporno, merimo vibracije na ročajih naših naprav.

 

Inženirji poiščejo rešitev
Pri tem vibracije ne smejo prekoračiti določenih mejnih vrednosti. To je za naše razvojne inženirje izziv, ki pa se ga z veseljem lotijo. Tako razvijajo sisteme proti vibracijam, kjer blažilni elementi in vzmeti preprečujejo prenos vibracij motorja na ročaje. Tako se naše naprave bolj mirno vodijo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.