Pogonska sredstva STIHL

Vsa od enega proizvajalca z optimalnim sistemom STIHL

Kot proizvajalci naprav STIHL vemo, kaj naši motorji potrebujejo za razvoj optimalne moči. Prav zato sami razvijamo in testiramo olja, masti in goriva za naše naprave – v lastnem laboratoriju STIHL, na številnih testnih pripravah in s testiranjem na terenu.

Pri podjetju STIHL tesno sodelujejo kemiki, inženirji in uporabniki. Tako dosežemo optimalne rezultate za človeka, naprave in okolje. Temu pravimo optimalni sistem STIHL.

 

V sodobnem razvojnem centru STIHL z lastnimi laboratoriji dela več kot 500 zaposlenih. Inženirji in kemiki odlično medsebojno prilagodijo pogonska sredstva STIHL in naprave STIHL.

Naprave in pogonska sredstva testiramo na več kot 100 testnih pripravah. Preverjamo njihove funkcije in življenjsko dobo. Samo če izpolnijo te zahtevne naloge, se lahko znajdejo na trgu.

Na terenu pod različnimi pogoji testiramo maziva in goriva ter naprave. Rezultati testiranj se uporabljajo v razvoju, da dosežemo optimalno kakovost.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.