Zmogljivo motorno olje STIHL HP Super je bilo razvito posebej za dvotaktne in štiritaktne motorje na mešanico, ki se uporabljajo v ročnih napravah. Združuje odlične mazalne lastnosti in izredno čisto zgorevanje. Če svojo napravo uporabljate pri obsežnejših delih pri polni obremenitvi, ste se z oljem STIHL HP Super pravilno odločili.

 

 

 

Super prilagojeno. Izjemno čisto.

Motorno olje STIHL HP Super zgoreva izjemno čisto in zmanjša obloge v zgorevalnem prostoru, dnu bata, dušilcu zvoka in izpustnih kanalih. S tem sta zagotovljeni izjemna moč motorja in dolga življenjska doba agregatov.

Super zaščita. Za zahtevnejše naloge.

Z dobrimi mazalnimi lastnostmi ščiti pred obrabo vroče motorje žag in tudi druge naprave na motorni pogon.

Super zmogljivost. Malo dima.

Motorno olje STIHL HP Super ima znatno prednost pred običajnimi olji »Low Smoke«: zmanjša namreč izpust škodljivih snovi in pri tem ohrani optimalne mazalne lastnosti. Tako je primerno tudi za zelo obremenjene motorje.

Vse zeleno. Super.

Motorno olje STIHL HP Super ima zelo dobre samomešalne lastnosti. Kakovost mešanja lahko zaradi izrazite zelene barve dobro nadzirate.

Pregled prednosti:

Učinkovitost

HP

HP Super

HP Ultra

Čistost

+

++

+++

Zaščita

+

++

+++

Mazalnost

+

++

+++

Moč motorja

+

++

+++

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.