Kakovostne lastnosti mečev STIHL

 

Meč poskrbi za natančno vodenje verige pri minimalni obrabi. Skupaj z verižnikom in verigo moč motorja čim bolje prenaša v rezalni učinek.

 

 

 

 

 

Sistem za mazanje verige STIHL Ematic

Sistem STIHL Ematic zmanjša porabo olja za mazanje verige tudi do 50%, odvisno od rezalne garniture in vrste lesa. Sistem je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Zaradi tega sistema pride olje za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer ga potrebujete.

 

Premičen kolešček pri meču Rollomatic E

Meči Rollomatic E imajo premičen kolešček s prekritim valjčnim ležajem. Ta zagotavlja manjšo obrabo pri teku verige in preprečuje vdor umazanije, ki pospešuje korozijo.

 

 

Kaljena tirnica

Zaradi induktivnega kaljenja je tirnica na meču še bolj obstojna proti obrabi. S tem se znatno podaljša življenjska doba meča.

 

 

Simetrija

Zaradi popolnoma simetrične oblike lahko meče STIHL obrnete in jih enakomerno obremenite z obeh strani.

 

 

Zmanjšanje teže

Meč STIHL Rollomatic E je izdelan iz električno zvarjenih plošč, sredinska površina pa je prepredena s številnimi luknjicami. S tem smo zmanjšali do 15 % teže v primerjavi s primerljivimi meči drugih modelov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.