Prednosti

Nova merila za profesionalne uporabnike

Nova generacija motornih žag ponuja številne dodatke, ki bodo profesionalnim uporabnikom izboljšali in olajšali delo.

Nova motorna žaga MS 261 se zaradi svoje velike moči, mirnega teka in številnih praktičnih dodatkov izkaže pri vsaki nalogi. S tem postavlja model MS 261 nova merila za žaganje tankih dreves, redčenje in podiranje srednje debelega drevja. V nadaljevanju predstavljamo glavne prednosti modela MS 261.

 

Optimalna teža

Ohišje motorja iz tlačno litega magnezija in dušilec zvoka iz legiranega jekla poskrbita za optimalno razmerje med težo in močjo ter dolgo življenjsko dobo.

Malo servisiranja in vzdrževanja

Do petkrat daljši delovni intervali filtra v primerjavi z modelom MS 260 bodo postali resničnost z novim trpežnim zračnim filtrom s predčiščenjem. Na novo razvit filter HD2 s filtrskim vložkom iz polietilena, ki je odporen na vodo in olje, ima do 70 % manjše pore kot koprenast ali poliamidni filter in se preprosto čisti. Okrogli filtrirni vložek z ohišjem iz PET s hitro spojko omogoča montažo in demontažo brez uporabe orodja.

Močna, čista, varčna

Učinkovito žaganje, visoko moč in do 20 %* prihranka goriva omogoča inovativen motor 2-MIX s predpranjem. Poleg tega proizvede zelo malo izpušnih plinov. Dobro za vse, ki mislijo na prihodnost, saj zadevni motor že zdaj izpolnjuje standard EU II o izpušnih plinih, ki bo začel veljati šele leta 2012.

* V primerjavi z običajnimi dvotaktnimi motorji brez tehnologije 2-MIX.

Preprosto upravljanje

Miren zagon, hitro dolivanje goriva in preprosto napenjanje verige. Že od samega začetka boste novo motorno žago preprosto upravljali. S takšno opremo boste delali zelo ekonomično.

Nizka stopnja vibracij

Zaradi nizke stopnje vibracij je delo manj naporno. Nov protivibracijski sistem in veriga z nizko stopnjo vibracij STIHL učinkovito zmanjšujeta tresljaje. Zaradi tega je vodenje motornih žag veliko lažje. Prihranili boste moč in lahko boste dalj časa delali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.