Moč iz akumulatorske baterije s sistemom

Pregled akumulatorskih naprav STIHL

Z akumulatorskimi napravami STIHL lahko brez težav opravite številna opravila, kot so obrezovanje živih mej, košnja trave, urejanje robov zelenice, odstranjevanje listja, čiščenje poti in žaganje drv.

 

 • Akumulatorske žage MSA

  Akumulatorske žage MSA

  Akumulatorske žage STIHL so zmogljive in tihe, imajo majhno težo in omogočajo delo brez izpušnih plinov in električnih kablov.
   
 • Akumulatorske žage za nego dreves MSA

  Akumulatorske žage za nego dreves MSA

  Za strokovnjake med vami: priročna specialna žaga STIHL MSA 161 T na akumulatorski pogon postavlja nove mejnike pri profesionalni negi dreves.
   
 • Akumulatorski višinski obvejevalniki HTA

  Akumulatorski višinski obvejevalniki HTA

  S priročnimi in tihimi akumulatorskimi višinskimi obvejevalniki STIHL HTA 85 se boste brez težav lotili vej do višine 5 m.
   
 • Akumulatorske motorne kose FSA

  Akumulatorske motorne kose FSA

  Akumulatorske motorne kose STIHL imajo velik delovni polmer, zaradi zmogljivih baterij pa zagotavljajo učinkovito in mobilno delo – tiho in brez izpušnih plinov in električnih kablov.
   
 • Akumulatorski rezalniki za živo mejo HSA

  Akumulatorski rezalniki za živo mejo HSA

  Akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL so zanesljivi pomočniki. Zmogljive baterije zagotavljajo dolge delovne intervale in učinkovito obrezovanje.
   
 • Akumulatorski pihalniki BGA

  Akumulatorski pihalniki BGA

  Akumulatorski pihalniki STIHL odstranijo listje, ostanke obrezovanj in odpadke, ki so se nabrali na mirnejših lokacijah.
   
 • Akumulatorski stroji za pometanje KGA

  Akumulatorski stroji za pometanje KGA

  Akumulatorski stroji za pometanje STIHL vedno poskrbijo za urejen videz. Celo večje površine bodo očiščene hitro in brez napora.
   
 • Akumulatorski brusilno-rezalni stroj TSA

  Akumulatorski brusilno-rezalni stroj TSA

  Novi model STIHL TSA 230 ni samo prvi akumulatorski brusilno-rezalni stroj na tržišču, ki ga odlikuje brusilno-rezalna plošča velikosti 230 mm, temveč je zaradi majhne teže 3,9 kg (brez baterije) tudi zelo lahek in kompakten.
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.