Brezplačen preizkus izbranih aku naprav STIHL

 

Pomlad se je končno le pričela in tako kot mi ima očitno tudi narava občutek, da mora podaljšano zimsko spanje nadoknaditi v mesecu dni. Trava  in ostalo zelenje na vrtu in okolici hiše so praktično podivjali in skrajni čas je, da se njihovega urejanja lotite z zanesljivimi napravami.

Lanska akcija uvajanja nove generacije STIHL AKU naprav z integrirano baterijo, v kateri smo končnim kupcem nudili možnost brezplačnega testiranja aku škarij STIHL HSA 45 in aku kose STIHL FSA 45, je bila izredno uspešna. Tako smo se odločili, da akcijo tudi letos ponovimo.

 

Tudi to pomlad vam nudimo možnost brezplačne izposoje omenjenih naprav z namenom, da se prepričate o njihovi zmogljivosti in kvaliteti. Gre za aku napravi z integrirano baterijo, ki sta najlažji napravi v aku programu za hobi uporabnike.

 

Aku koso STIHL FSA 45 in aku škarje za živo mejo STIHL HSA 45 si lahko brezplačno izposodite pri naslednjih pooblaščenih trgovcih STIHL:

 

V kolikor ugotovite, da sta bateriji omenjenih aku naprav za vaš vrt in zelenico kljub vsemu premalo zmogljivi, imamo v programu aku naprav za zasebne uporabnike širok nabor zmogljivejših naprav STIHL. Pri teh baterijskih napravah je baterija zmogljivejša in ni integrirana, tako da jo lahko uporabljate za delo z različnimi STIHL aku napravami

.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.