Delovna tehnika in vzdrževanje naprav

Slika za kategorijo Vzdrževanje aku naprav

Vzdrževanje aku naprav

Ne glede na to, ali gre za rezalnik za živo mejo, koso, kosilnico, pihalnik, motorno žago ali robotsko kosilnico - vedno več naprav STIHL deluje s pomočjo litij-ionskih baterij. Tukaj lahko izveste, kakšne prednosti imajo delovne naprave STIHL z litij-ionskimi baterijami in zakaj vam ni treba skrbeti za spominski učinek.

Slika za kategorijo Motorne žage - nasveti

Motorne žage - nasveti

Za vas imamo nasvete, ki vam bodo olajšali uporabo motorne žage. Izvedeli boste, kako vzdrževati žago ter kako brusiti in napenjati verigo žage. Našli boste tudi nasvete glede zaščitne opreme, prave mešanice za motorno žago, žaganje drv in dovoljenje za motorno žago.

Slika za kategorijo Škarje za živo mejo - nasveti

Škarje za živo mejo - nasveti

Z škarjami za živo mejo lahko hitro in profesionalno oblikujete žive meje. Redno čiščenje in vzdrževanje sta pomembna za zagotovitev, da vam bo rezalnik za živo mejo še dolgo dobro služil. Za vam podajamo nasvete kako naostriti rezalnik za živo mejo, kako jih čistiti,..

Slika za kategorijo Motorne kose - nasveti

Motorne kose - nasveti

Varnost je vedno na prvem mestu. Tukaj preberite, na kaj morate biti pozorni pri delu z motorno koso, da ne boste ničesar in nikogar poškodovali.

Slika za kategorijo Ročno vodene kosilnice - nasveti

Ročno vodene kosilnice - nasveti

V naših člankih boste našli nasvete, kako pripraviti in varno skladiščiti kosilnico skozi zimo oz. kako traktorsko kosilnico pozimi predelati v snežni plug. Med nasveti najdete tudi navodila, kako in kdaj ostriti rezila kosilnice.

Slika za kategorijo Robotske kosilnice - nasveti

Robotske kosilnice - nasveti

Če imate veliko zelenico ali malo časa, vam bo robotska kosilnica v veliko pomoč. Pri nas boste izvedeli, kako namestite svojo robotsko kosilnico in pripravite načrt košnje. Svetujemo vam, kako robotsko kosilnico očistiti, vzdrževati in prezimiti.

Slika za kategorijo Zaščita in varnost pri delu

Zaščita in varnost pri delu

Osebna zaščitna oprema STIHL je zasnovana tako, da vam nudi varnost pri vsakodnevnih opravilih v gozdu, na gradbiščih ter pri urejanju vrtov in okolice. Zanašamo se na trpežne, robustne materiale in zaščitne lastnosti.

Slika za kategorijo Visokotlačni čistilniki – nasveti

Visokotlačni čistilniki – nasveti

Tudi trdovratno umazanijo lahko odstranite z visokotlačnim čistilcem. Da bo vaše delo uspešno, vam bomo podali nekaj nasvetov za visokotlačni čistilec - od zagona do vzdrževanja in peskanja z visokotlačnim čistilcem.