¡MOW® Robotske kosilnice


FilterIcon Filtri

Primerno za površino trate
Največji naklon
8 izdelkov
od izdelkov

STIHL IMOW®: NAJ SE VAŠA TRAVA KOSI SAMODEJNO
Predstavljajte si, da vam nikoli več ne bo treba kositi trate! To delo lahko namesto vas opravlja robotska kosilnica STIHL iMOW®. Udobno se namestite in uživajte v urejeni trati, medtem ko sodobna tehnologija opravi svoje delo.
 
PRIHRANITE ČAS ZA NEGO TRAVE Z ROBOTSKO KOSILNICO STIHL
Srce vsakega vrta je trata, vendar je za njeno nego potrebno veliko časa. Z robotsko kosilnico iMOW® lahko svoj čas izkoristite na drugačen način. Inteligentni vrtni pomočniki se samostojno, zanesljivo izogibajo oviram in zlahka premagujejo naklone do 55 % (odvisno od modela). Zahvaljujoč baterijskemu delovanju lahko svojo zelenico vzdržujete na okolju prijazen način in tiho, ne da bi motili sosede.
Odvisno od vaših potreb program STIHL obsega modele za majhne in velike travnate površine do 5000 m2. Naše naprave kosijo do 150 minut naenkrat in se nato samodejno vrnejo na polnilno postajo. Zahvaljujoč inteligentnemu sistemu polnjenja se kosilnice same odločijo, ali je za naslednjo košnjo potrebno hitrejše ekspresno polnjenje ali ne. Ko je baterija dovolj napolnjena, robotska kosilnica spet nadaljuje s košnjo, kjer je končala.
Vse robotske kosilnice iMOW® so tudi kosilnice za mulčenje, kar pomeni, da trava, ki jo pokosite, ostane na travniku kot naravno gnojilo. Vaša trata bo tako vedno urejena, ne glede na vašo prisotnost.
 
PAMETNI VRT Z ROBOTSKO KOSILNICO
Mar ni lepo, da nekdo drug skrbi za vašo trato? Da boste vedno imeli nadzor nad vašo robotsko kosilnico iMOW®, lahko z odstranljivo nadzorno konzolo uporabite aplikacijo MY iMOW®. To pomeni, da lahko svojo robotsko kosilnico upravljate, tudi ko ste na poti ali na dopustu. Z aplikacijo lahko določite čas za košnjo, si ogledate podatke o zmogljivosti, ustvarite načrt košnje na podlagi vremenskega poročila ali pa uporabite integriran senzor za dež, da določite količino padavin, pri kateri iMOW® preneha kositi.
Prav tako pri upravljanju robotske kosilnice iMOW® ni potrebno spremljati vremenske napovedi, saj vgrajeni senzorji poskrbijo, da se vaša robotska kosilnica ob dežju sama vrne na svojo polnilno postajo. Zaščitna streha pa jo ščiti pred UV žarki, dežjem in umazanijo.
Robotske kosilnice so dobro premišljene tudi, ko gre za varnost in zaščito pred krajo: če iMOW® dvignete, se rezilo samodejno ustavi. Napravo lahko pred krajo zaščitite s PIN kodo. Tako vam bo v  primeru kraje v pomoč integrirano GPS sledenje, s katerim lahko v aplikaciji MOJ iMOW® določite natančno lokacijo naprave.
NASVETI ZA NAMESTITEV ROBOTSKE KOSILNICE iMOW®
Za namestitev robotske kosilnice potrebujete namestitveni komplet. Namestitveni kompleti se razlikujejo glede na velikost površine, ki jo bo robotska kosilnica kosila. Vse dodatke za robotske kosilnice najdete na naši spletni strani, video navodila za namestitev pa na našem YouTube kanalu. Celotno ponudbo robotskih kosilnic lahko kupite pri pooblaščenih prodajalcih STIHL.