Servis ¡Mow® robotske kosilnice

NAMESTITEV

Če ste se odločili za robotsko kosilnico iMOW®, se lahko udobno namestite in se sprostite. V kolikor želite, bo pooblaščeni prodajalec STIHL v celoti prevzel delo namestitve naprave - je vaš zanesljiv partner za prvo namestitev in vsa vprašanja v zvezi z robotskimi kosilnicami iMOW®. Že od samega začetka boste imeli kompetentno svetovanje.

V samo treh preprostih korakih, brez ovir do čudovito urejene zelenice.

KOMPETENTNO SVETOVANJE

Vsi naši trgovci in serviserji STIHL redno sodelujejo na izobraževanjih STIHL. To zagotavlja, da dobite najboljši nasvet na kraju samem ter da so vaše naprave STIHL strokovno popravljene in vzdrževane. Poleg tega vam bo pooblaščeni prodajalec STIHL svetoval in priporočil za varno in pravilno uporabo vaših naprav.

Pooblaščeni trgovec STIHL vam bo izdelal načrt namestitve.

Pooblaščeni trgovec STIHL vam bo položil omejitveno žico.

Pooblaščeni trgovec STIHL bo z vami sprogramiral dinamični načrt košnje in robotsko kosilnico pripravil za nemoteno delo.

PODPORA VAŠEGA USPOSOBLJENEGA POOBLAŠČENEGA TRGOVCA IMOW®

Pri pooblaščenem prodajalcu STIHL boste vi in vaša robotska kosilnica iMOW® v najboljših rokah. Če želite, vam poleg namestitve robotske kosilnice iMOW® lahko na vašem vrtu pooblaščeni prodajalec STIHL ponudi tudi druge storitve:

VZDRŽEVANJE IN KONTROLNI PREGLED

V kolikor želite bo vaš pooblaščeni trgovec STIHL poskrbel tudi za letno vzdrževanje in kontrolni pregled vaše iMOW® robotske kosilnice. Preveril bo funkcionalnost robotske kosilnice iMOW® in posodobil njeno programsko opremo.

ČIŠČENJE IN SKLADIŠČENJE POZIMI

Vaša robotska kosilnica iMOW® potrebuje tudi redno globinsko čiščenje. Pooblaščeni trgovec STIHL bo tudi to z veseljem opravil namesto vas. Pri tem bodo ohišje in polnilni kontakti strokovno očiščeni in pregledani. Doma nimate primernega prostora za shranjevanje pozimi? V tem primeru robotsko kosilnico iMOW® shranite pri pooblaščenem trgovcu STIHL, ki bo opravil vse potrebne priprave in zagotovil, da je polnilna postaja ustrezno pripravljena na zimski oddih.

KONTROLA IN MENJAVA NOŽA

Rezilo robotske kosilnice iMOW® je potrebno zamenjati vsakih 200 delovnih ur. Prepustite menjavo rezila pooblaščenemu serviserju - usposobljen strokovnjak bo rezilo preveril glede obrabe in poškodbe. Če potrebujete novo rezilo, ga bo zamenjal in namestil v robotsko kosilnico.

Poiščite pooblaščenega trgovca tukaj.