Tehnologija

Slika za kategorijo Tehnologija motornih naprav STIHL

Tehnologija motornih naprav STIHL

Naše motorne naprave so na voljo z bencinskim, električnim ali akumulatorskim pogonom - odvisno od vaših želja in namena. Poleg tega so številne naprave opremljene z inovativno motorno tehnologijo: vbrizgavanje, ogrevanje uplinjača in drugi dodatki vam olajšajo delo.

Slika za kategorijo Stihl Aku-tehnologija

Stihl Aku-tehnologija

Akumulatorske naprave so idealne tako za zasebno kot tudi profesionalno uporabo. Dolga življenjska doba in visoka zmogljivost baterij STIHL so idealen spremljevalec za vsa dela. Odkrijte naša baterijske naprave STIHL in vse o tehnologiji, ki stoji za njimi.

Slika za kategorijo Zagonska tehnologija

Zagonska tehnologija

Zagon motorne naprave pogosto povzroči stres na ogrodju naprave, preden se delo začne. Za zaščito sklepov smo razvili startne sisteme STIHL ErgoStart, STIHL ElastoStart in STIHL M-Tronic, ki olajšajo zagon in delo z motornimi napravami.

Slika za kategorijo  Tehnologija pametnih naprav

Tehnologija pametnih naprav

Delo v naravi je lahko tako napredno: s povezanim digitalnim delovnim okoljem STIHL lahko učinkovito usklajujete delovne procese in naprave, naša robotska kosilnica iMOW® pa vas podpira pri vsakodnevni negi trate. Tukaj lahko izveste vse o tehnologiji, ki stoji za izdelki STIHL.

Slika za kategorijo Rezalne garniture STIHL

Rezalne garniture STIHL

Vse verige STIHL in vsi meči STIHL so plod lastnega razvoja. Tako zagotovimo, da sta rezalna garnitura in motorna enota vedno optimalno usklajeni. In prav to poskrbi za kar najbolj učinkovito delo.

Slika za kategorijo Razvoj in kvaliteta

Razvoj in kvaliteta

Da bi zagotovili, da lahko vsi naši izdelki prenesejo kakršno koli obremenitev in izpolnjujejo najvišje zahteve, smo razvili obsežne preskusne postopke. Oglejte si zakulisje in izvedeli boste vse o razvoju novih izdelkov in zagotavljanju kakovosti STIHL.

Slika za kategorijo Tehnologija verig in mečev

Tehnologija verig in mečev

Vse verige STIHL in vsi meči STIHL so plod lastnega razvoja. Tako zagotovimo, da sta rezalna garnitura in motorna enota vedno optimalno usklajeni. In prav to poskrbi za kar najbolj učinkovito delo.