Vzdrževanje in popravilo

STIHL je sinonim za inovativnost in kakovost. Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo vaših naprav STIHL tudi pod velikimi obremenitvami, potrebujejo strokovno vzdrževanje. Pooblaščeni serviserji STIHL so z rednimi izobraževanji STIHL usposobljeni za strokovno vzdrževanje in popravila.

KVALIFICIRANO OSEBJE

Vsi naši specializirani serviserji STIHL se redno udeležujejo izobraževanj STIHL. Tako boste prejeli najboljši nasvet na kraju samem, vaša orodja STIHL pa strokovno popravila in vzdrževala. Tako ste lahko prepričani, da je vaša naprava STIHL v dobrih rokah.

ORIGINALNI REZERVNI DELI IN PRIBOR

Kar odlikuje motorno opremo STIHL, je največja zanesljivost tudi pri ekstremnih obremenitvah. Da bi zagotovili to kakovost, pooblaščeni serviserji STIHL uporabljajo samo originalne nadomestne dele STIHL, ki pomembno prispevajo k zmogljivosti, varnosti in življenjski dobi vašega stroja STIHL.

STROKOVNO VZDRŽEVANJE

Pooblaščena servisna delavnica ne popravlja le naprav STIHL. S strokovnim pregledom naprave bo strokovno osebje ugotovilo, kaj vaša naprava potrebuje, na primer: brušenje verige vaše motorne žage, brušenje nožev kosilnice ali osnovno čiščenje naprave in opreme. Z rednim vzdrževanjem vaše naprave STIHL podaljšate njeno življenjsko dobo.

OSTALE STORITVE