SEJMI


Redno smo v sodelovanju z lokalnim trgovcem STIHL prisotni na regionalnih prireditvah in tradicionalnih sejmih po vsej Sloveniji. Že od samega začetka pa smo prisotni na mednarodnem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. 

Obiščite nas in si oglejte naprave STIHL v družbi naših predstavnikov, ki vam bodo z veseljem predstavili njihovo delovanje, prednosti ter vzdrževanje. Hkrati se lahko iz prve roke prepričate o novih izdelkih in novostih STIHL. 

Predvidene termine sejmov in ostalih predstavitvenih aktivnosti najdete tukaj:

Termin
Sejem / dogodek
Kraj
Razstavljamo v sodelovanju z
marec 
Gregorjev sejem
Novo mesto
KZ Trebnje - Krka
marec 
Gregorjev sejem Logatec
Logatec
Totum d.o.o.
april 
Spomladanski sejem Komenda

Komenda


avgust 
AGRA Mednarodni kmetijsko-živilski sejem
Gornja Radgona
Turopolje d.o.o.
avgust 
Lučki dnevi
Mozirje
Tehno Melavc d.o.o.
september
Kravji bal
Bled
KGZ Gozd Bled
oktober
Jesenski sejem Komenda
Komenda

oktober 
Gozdarski dan Tacna
Tacen


Sejem AGRA


Sejem AGRA, ki se že 60 let odvija konec avgusta v Gornji Radgoni s številom obiskovalcev in razstavljalcev opraviči sloves najbolj prepoznavne tovrstne prireditve v Sloveniji in širši evropski regiji.Sejem na stičišču štirih držav je vse bolj slovenski, pa tudi vse bolj mednaroden. Vse bolj slovenski zato, ker na njem sodelujejo praktično vse institucije, ki so povezane s kmetijstvom, podeželjem, pa tudi politiko na čelu z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Vse bolj mednaroden pa, ker je iz leta v leto na njem več državnih predstavitev.Sejem AGRA beleži skoraj 2.000 razstavljavcev iz 32 držav, 400 podjetij na mednarodnih ocenjevanjih, preko 150 dogodkov in blizu 120.000 obiskovalcev sejma.