Pooblaščeni servis stihl

Naši specializirani trgovci STIHL vam bodo nudili osebno in kompetentno svetovanje in širok nabor servisnih storitev za vaše naprave za gozd in vrt.

Izkoristite široko ponudbo naših STIHL pooblaščenih trgovcev in serviserjev na vašem območju:
KRATEK PREGLED SERVISNIH STORITEV


KOMPETENTNO SVETOVANJE


Vsi naši pooblaščeni trgovci in serviserji se redno udeležujejo specializiranih STIHL šolanj in se tako stalno izobražujejo glede novih tehnologij in izdelkov, da vam je na prodajnih mestih zagotovljeno usposobljeno svetovanje in da so vaše STIHL naprave profesionalno popravljene in servisirane. Prav tako vas bo vaš specializirani trgovec podučil o pravilni in varni uporabi vaših naprav.


NAVODILA ZA UPORABO, MONTAŽO


Želimo si, da dolgo in z zadovoljstvom uporabljate vaše naprave STIHL. Zato vam bo vaš pooblaščeni trgovec STIHL, v kolikor to želite, katerokoli napravo STIHL pripravil za prvo uporabo in vas poučil o potrebnem vzdrževanju naprave. Poleg tega boste dobili koristne in praktične nasvete za varčno uporabo ter dolgo življenjsko dobo vaše naprave.


VZDRŽEVANJE IN POPRAVILO


V kolikor  vaša naprava STIHL potrebuje vzdrževanje ali popravilo, vam je na voljo pooblaščeni servis STIHL. Z rednim izobraževanjem za STIHL so naši pooblaščeni serviserji usposobljeni za strokovno vzdrževanje in popravila.
ORIGINALNI REZERVNI DELI IN PRIBOR


Motorne naprave STIHL odlikuje največja zanesljivost tudi pri ekstremnih obremenitvah. V primeru najmanjše okvare pooblaščeni trgovci in serviserji STIHL ponujajo originalne rezervne dele STIHL, ki pomembno prispevajo k učinkovitosti, varnosti in življenjski dobi vaše motorne naprave STIHL.

STROKOVNJAKI ZA ZAŠTITNA OBLAČILA


Tisti, ki opravljajo težka in zahtevna dela, morajo posebno pozornost nameniti najboljši možni osebni zaščiti. Dobro je, če se lahko zanesete na učinkovita in varna zaščitna oblačila. Ustrezna zaščitna oblačila za svoje delo najdete pri pooblaščenem prodajalcu STIHL - vašem strokovnjaku za zaščitno obleko, ki vas bo obvestil tudi o priporočeni zaščitni opremi in priboru.

PROFESIONALNO BRUŠENJE


V kolikor je veriga vaše žage, rezalno orodje ali rezilo kosilnice topo, vam bodo pooblaščeni serviserji STIHL v svojih usposobljenih delavnicah izvedli profesionalno ostrenje.


SERVIS ROBOTSKE KOSILICE ¡MOW®


NAMESTITEV


Če ste se odločili za robotsko kosilnico iMOW®, se lahko udobno namestite in se sprostite. V kolikor želite, bo pooblaščeni prodajalec STIHL v celoti prevzel delo namestitve naprave - je vaš zanesljiv partner za prvo namestitev in vsa vprašanja v zvezi z robotskimi kosilnicami iMOW®. Že od samega začetka boste imeli kompetentno svetovanje.

V samo treh preprostih korakih, brez ovir do čudovito urejene zelenice.

KOMPETENTNO SAVJETOVANJE


Vsi naši trgovci in serviserji STIHL redno sodelujejo na izobraževanjih STIHL. To zagotavlja, da dobite najboljši nasvet na kraju samem ter da so vaše naprave STIHL strokovno popravljene in vzdrževane. Poleg tega vam bo pooblaščeni prodajalec STIHL svetoval in priporočil za varno in pravilno uporabo vaših naprav.


Pooblaščeni trgovec STIHL vam bo izdelal načrt namestitve.
Pooblaščeni trgovec STIHL bo položil omejitveno žico.

Pooblaščeni trgovec STIHL bo z vami sprogramiral dinamični načrt košnje in robotsko kosilnico pripravil za nemoteno delo.


PODPORA VAŠEGA USPOSOBLJENEGA POOBLAŠČENEGA TRGOVCA IMOW®

Pri pooblaščenem prodajalcu STIHL boste vi in vaša robotska kosilnica iMOW® v najboljših rokah. Če želite, vam poleg namestitve robotske kosilnice iMOW® lahko na vašem vrtu pooblaščeni prodajalec STIHL ponudi tudi druge storitve:


VZDRŽEVANJE IN KONTROLNI PREGLED

V kolikor želite bo vaš pooblaščeni trgovec STIHL poskrbel tudi za letno vzdrževanje in kontrolni pregled vaše iMOW® robotske kosilnice. Preveril bo funkcionalnost robotske kosilnice iMOW® in posodobil njeno programsko opremo.


ČIŠČENJE IN SKLADIŠČENJE POZIMI


Vaša robotska kosilnica iMOW® potrebuje tudi redno globinsko čiščenje. Pooblaščeni trgovec STIHL bo tudi to z veseljem opravil namesto vas. Pri tem bodo ohišje in polnilni kontakti strokovno očiščeni in pregledani. Doma nimate primernega prostora za shranjevanje pozimi? V tem primeru robotsko kosilnico iMOW® shranite pri pooblaščenem trgovcu STIHL, ki bo opravil vse potrebne priprave in zagotovil, da je polnilna postaja ustrezno pripravljena na zimski oddih.


KONTROLA IN MENJAVA NOŽA

Rezilo robotske kosilnice iMOW® je potrebno zamenjati vsakih 200 delovnih ur. Prepustite menjavo rezila pooblaščenemu serviserju - usposobljen strokovnjak bo rezilo preveril glede obrabe in poškodbe. Če potrebujete novo rezilo, ga bo zamenjal in namestil v robotsko kosilnico.7 RAZLOGOV ZA OBISK POOBLAŠČENEGA TRGOVCA STIHL 


Želite kupiti novo napravo, vendar še vedno niste prepričani, kateri model ustreza vašim potrebam? V tem primeru vam svetujemo, da obiščete pooblaščenega trgovca STIHL, saj je pri nakupu naprave nujen dober nasvet.


1. INDIVIDUALNO SVETOVANJE strokovnjaka glede na vaše potrebe

2. PRAKTIČNI NASVETI o pravilnem delu z napravami za čimbolj učinkovito in prijetno delo 

3. Spoznavanje PREDNOSTI IZDELKA in komfortnioh značilnosti posamezne naprave ob primerjavi vseh razpoložljivih naprav 

4. NASVETI O VZDRŽEVANJU IN NEGI s strani strokovnjaka za dolgo življenjsko dobo naprave

5. Široka ponudba DODATNE OPREME IN ORIGINALNIH REZERVNIH DELOV,

6. Možnost MONTAŽE, TESTIRANJA IN NAVODIL ZA DELO Z NAPRAVO in vseh potrebnih nastavitev na napravi

7. OBSEŽNO VZDRŽEVANJE, POPRAVILA in PODPORA UPORABNIKOM


Poiščite svojega pooblaščenega trgovca tukaj.