Dostava

Dostava naročenih izdelkov se zaračuna 3,50 EUR na paket za naročila v vrednosti do 100,00 EUR, medtem ko je dostava za naročila v vrednosti nad 100,00 EUR brezplačna.

Dobavo opravi prodajalec prek podjetja Pošta Slovenije . Dostava se izvaja samo na ozemlju Republike Slovenije. 

Vsi izdelki so zapakirani in zaščiteni, tako da se z običajnim ravnanjem med prevozom ne morejo poškodovati. Kupec je ob prevzemu dobavljenih izdelkov dolžan pregledati pošiljko in ugotoviti, ali je na pošiljki in / ali izdelkih znotraj pošiljke vidna zunanja škoda in se takoj pritožiti dostavljavcu ter zavrniti prevzem dobavljenih izdelkov z vidnimi poškodbami. Pošiljko obvezno odprite pred dostavljavcem in dostavljene izdelke primerjate z računom ter preverite, če kaj manjka ali so dostavljeni izdelki, ki niso bili naročeni in se takoj pritožite dostavljavcu, saj naknadnih reklamacij prodajalec ne bo sprejel. Pri prevzemu dobavljenih izdelkov je preverjanje pravilnosti naročila odvisno od kupca.

S podpisom potrdila o prejemu pošiljke se kupec strinja, da dobavljenim izdelkom ne nasprotuje. Če je kupec med pregledom dobavljenih izdelkov našel razlog za pritožbo, je treba blago takoj reklamirati pri dobavitelju. Kupec ob dostavi skupaj z dobavljenimi izdelki prejme potrdilo o prejemu pošiljke, ki jo je dolžan podpisati, če ni razloga za reklamacijo. S podpisom potrdila o prejemu pošiljke se šteje, da je kupec s pregledom pošiljke ugotovil, da so prevzeti izdelki brez poškodb, da količinsko in kakovostno ustrezajo izdelkom iz računa.

V primeru, da kupec brez utemeljenega razloga noče prevzeti naročenih in plačanih izdelkov, ima prodajalec pravico od kupca zahtevati povračilo stroškov ravnanja in prevoza.