Čiščenje dvorišča in okolice hiše

Hišne fasade, poti in deske na terasi so neprestano podvržene zunanjim vplivom. Umazanija, svetloba, listje in vlaga na površinah pustijo svoje sledi in jih obremenjujejo. S temeljitim čiščenjem hiše in njene okolice se boste temu zoperstavili in ohranili brezhibno stanje svoje nepremičnine. V naših prispevkih boste našli različne nasvete za čiščenje hiše in okolice.

Čiščenje lesene terase

Čiščenje lesene terase

Zelene obloge in zabarvanja negativno vplivajo na videz in stanje tal. Pokazali vam bomo, kako z visokotlačnim čistilcem odstranite najtrdovratnejšo umazanijo.

Čiščenje navpične odtočne cevi žleba

Čiščenje navpične odtočne cevi žleba

Če se meteorne vode ne odvajajo učinkovito, je to običajno znak zamašitve navpičnih odtočnih cevi. V prispevku vam bomo pokazali, kako z rednim čiščenjem preprečite zamašitve navpičnih odtočnih cevi.

Čiščenje žlebov

Čiščenje žlebov

Da bi zagotovili brezhibno delovanje strešnih žlebov, jih je treba redno čistiti. V našem prispevku boste izvedeli, na kaj morate biti pozorni.

Čiščenje fasade

Čiščenje fasade

Naj gre za fasado iz klinkerja, ometa ali lesa: odvisno od tipa fasade je treba izbrati ustrezen način čiščenja. V prispevku vam bomo pokazali, kako hišno fasado očistite s preprostimi domačimi čistilnimi sredstvi ali z visokotlačnim čistilcem.

Čiščenje tlakovcev

Čiščenje tlakovcev

Ali si na vrtu želite sijočih tlakovcev? Visokotlačni čistilci predstavljajo učinkovite pomočnike za odstranjevanje umazanije in plevela s poti. V prispevku boste izvedeli, kako postopati in na kaj morate biti pozorni.