Spomladanska akcija motornih kos STIHL


04.04.2020

Razmere so trenutno precej neobičajne in nihče od nas ne ve, kdaj bomo lahko spet zaživeli običajno življenje. Trenutno je naša glavna obveznost, da ostanemo doma in s tem pripomoremo k omejitvi širjenja korona virusa. 

  

 

 

 

A naša zelenica kljub trenutnim razmeram vseeno raste. Z dobro opremo bo seveda hitro urejena. V našem obsežnem prodajnem programu motornih kos STIHL in ostalih naprav za košnjo STIHL lahko tako hobi uporabniki, kot tudi najbolj zahtevni profesionalni uporabnik najdejo napravo, s katero bodo poskrbeli za urejeno okolico.

  

 

   

 

Da bi vam olajšali košnjo, v času od 6.4.2020 do razprodaje zalog vsem kupcem motornih kos STIHL brezplačno podarimo zaščito za obraz STIHL in 20 ml olja STIHL HP. Izjema je motorna kosa STIHL FS 38, ki je na voljo po akcijski ceni 162,00 EUR.

 

Izkoristite torej akcijsko ponudbo in kontaktirajte vam najbližjega pooblaščenega trgovca STIHL. Glede na trenutne razmere ga kontaktirajte po telefonu ali elektronski pošti in se z njim dogovorite o plačilu in dostavi naročenega blaga STIHL.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.