Zaščita glave STIHL

Zaščita se začne pri glavi

Pri delu z motornimi napravami pomaga zaščita glave, sestavljena iz čelade, zaščite obraza in sluha. Na tej strani vam bomo predstavili posamezne izdelke iz prodajnega programa STIHL, namenjene zaščiti glave.


Zaščitna očala

Zaščitna očala STIHL ne prepričajo samo z zaščito pred poškodbami, temveč tudi z varnim in udobnim nošenjem ter majhno težo. Poleg tega kakovostna zaščitna očala absorbirajo škodljive UV-žarke in zagotovijo jasno sliko, ki zmanjša utrujenost oči.


 

Zaščita sluha

Naglavni obroči ali glušniki STIHL učinkovito ublažijo hrup in frekvence, ki jih proizvajajo naprave na motorni pogon.

 

 

Kombinacije zaščite obraza in sluha

Zaščita obraza je na voljo v izvedbi s prozornim vizirjem iz polikarbonata,z mrežo iz umetne mase ali kovine in se lahko kombinira z zaščito sluha ali s čelado. Pri vseh delih z motornimi kosami, napravami za košnjo, robilniki, s pihalniki in škropilnimi napravami, z visokotlačnimi čistilniki ali brusilno-rezalnimi stroji morate obvezno nositi tudi zaščitna očala.

 

Kompleti čelad

Kompleti čelad STIHL v signalni oranžni ali rumeni barvi lahko ščitijo pred poškodbami pri delu z motornimi napravi. Vsebujejo stabilno školjko čelade, mrežico za zaščito obraza iz najlona, kovine ali raztegljivega jekla in zaščito sluha. Pri vseh delih z motornimi kosami, napravami za košnjo, robilniki, s pihalniki in škropilnimi napravami, z visokotlačnimi čistilniki ali brusilno-rezalnimi stroji morate obvezno nositi tudi zaščitna očala.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.