Izkušnje kupcev izdelkov STIHL in VIKING

G. Matej Močnik
Pri delu v gozdu uporabljam profesionalno motorno žago Stihl in sem z njo več kot zadovoljen. Vsekakor je vredna svojega denarja. Da sem se odločil ravno za znamko Stihl, me je prepričala izjemno pestra ponudba vaših produktov, profesionalnost serviserjev, še bolj pa kvaliteta in vzdržljivost komponent izdelka. Ker dober glas seže v deveto vas apeliram na bodoče kupce, naj se odločijo za izdelke Stihl, ker tako s tehničnega kot razvojnega vidika zasenčijo ostale ponudnike. Pričakujem oz. sem prepričan, da boste tudi v prihodnje na trg pošiljali tako celostne, domiselne in kvalitetne rešitve.

G. Mirko Močnik
Uporabljam motorno koso Stihl FS 350 in sem z njo zelo zadovoljen. Te dni pa sem kupil tudi motorno koso 4mix FS 130. Upam, da bom tudi z njo zadovoljen.

G. Uroš Šifrar
Z vsemi izdelki Stihl sem izredno zadovoljen. Spodbujam vse nove izboljšave na proizvodih, ki nam uporabnikom olajšajo delo.

G. Branko Jug
Brez vaših strojev in naprav, bi bila okolica hiše bila v zelo čudnem stanju! Hvala Vam!

G. Robert Ložar
Vsakodnevno uporabljam motorno žago MS 440. Zelo sem zadovoljen.

G. Andrej Furlani
Vašo motorno žago uporabljam že 18 let, je druga, sedaj pa si mislim nabavit že tretjo in to zmeraj Vaše znamke. Odlično se obnese, saj jo kar pogosto uporabljam. So odlične kakovosti in nimam nikakršnih problemov z njo. Verjetno se bom prav na sejmu odločil kateri model si bom nabavil. Do takrat vse najboljše in veliko poslovnih uspehov Vam želim.

Ga. Saša Kovač
Za domačo uporabo uporabljamo kar nekaj izdelkov Stihl. Motorno žago MS 390, ki deluje odlično in brez kakršnih koli popravil, potem motorno koso FS 80, ki je izredno močna trpežna in robustna, za škropljenje sadja in trte uporabljamo Škropilnik SR 420. V prihodnosti pa imamo namen kupiti še enega izmed rezalnikov za živo mejo.

Ga. Metka Majcen
Zelo veliko dela si prihranimo z napravami in zelo so vzdržljive!

G. Ivan Tomše
Naprave, ki so prilagojene za vsakega uporabnika od hobija do profesionalca.

Ga. Sonja Erlač
Vse pohvale...brez vaših naprav (kosilnice, motorne kose, rezalnika za živo mejo, škarij za živo mejo, vrtnega drobilnika in seveda osebne zaščitne opreme) bi bila okolica našega doma prava goščava ali bolje rečeno "džungla"! Zahvaliti se moram vašim napravam in seveda mojemu veselju z delom le teh! Hvala!

Ga. Polona Trampuš
Sama jih še ne uporabljam vendar, naš dedek vedno pravi, da z vašimi izdelki že leta dela in jih ne bi zamenjal za nobene druge.

G. Mišo Merhar
Blagovni znamki STIHL IN VIKING sta tudi pri nas že preizkušeni, uporabni in zelo dobrodošli.

G. Mirko Zavrl
Pri košnji trate se mi je zopet pridružila dvajsetletna hči - in to z nasmehom.

G. Sandi Založnik
Sam sem profesionalni poklicni gozdni delavec in z veseljem opravljam svoj poklic, najraje pa z orodjem znamke STIHL.

G. Rok Kveder
Z motorno žago STIHL delam že kar nekaj časa in imam dobre izkušnje.

G. Tomaž Lunar
V zimskem času smo za našo novo hišo v gozdu, v pičlih dveh dneh požagali ves les za streho. Če ne bi imeli motorne žage STIHL, nam to v tako kratkem času ne bi uspelo. Še naprej bomo uprabljali žago STIHL, saj bo vsako zimo potrebno poskrbeti za kurjavo.

G. Gašper Golob
Z izdelki STIHL imam zelo veliko izkušenj, saj mi je to pogojevala služba. Uporabljal sem motorne žage(različnih moči), motorne kose-nitkarice (profesional). Žage za živo mejo,... moram pa priznati, da nimam popolnoma nobene pripombe čez vaše izdelke, temveč ravno nasprotno-POHVALNO.

Ga. Duša Štih
Veliko sem uporabljal motorno žago 050 AV. Lahko rečem samo super zadeva.

G. Damir Bedekovič
Motorna žaga je enostavna, hitro se je privadiš, kvalitetna, predvsem pa trajna, neuničljiva.

G. Janko Cankar
Pametno izbira tisti človek, ki uporablja STIHL orodje in ne kar nekaj, kar mu priporočajo trgovci samo, da prodajo kar imajo.

Ga. Teja Koželjnik
Vaše orodje uporabljam v različne namene pri domačih opravilih okoli hiše in sem z njimi zelo zadovoljna. Res je cenovno malo dražji razred, ampak saj veste, "mal dnarja, mal muzke". Priporočam vsem, ki imajo opravka z zunanjimi opravili.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.