Prednosti iMow

Poglavitne prednosti robotskih kosilnic iMow:

 

Hitra in učinkovita košnja

Vsi modeli robotskih kosilnic iMow delujejo hitro, natančno in učinkovito.

Primer: najmanjši model RMI 422 lahko v pravih vremenskih pogojih vzdržuje 500 m2 travnate površine z le 10 delovnimi urami na teden.

Robotske kosilnice RMI632 kosijo samodejno, se izmikajo oviram in z lahkoto prevozijo neraven teren. Po opravljenem delu ali izpraznjeni bateriji, se samodejno vrnejo na polnilno postajo. Svoje delo hitro opravijo, tako da je vaša zelenica hitro na voljo za prostočasne aktivnosti.

 

Enostavna uporaba

Kljub temu, da je robotska kosilnica iMow naprava visoke tehnologije, za njeno upravljanje ne potrebujete strokovnega znanja. STIHL iMow serija robotskih kosilnic se enostavno programira, lahko pa uporabite aplikacijo in s pomočjo katere sproti nadzorujete in prilagajate delovanje svojim potrebam.


Samostojno delovanje

Robotska kosilnica iMow je pametna kosilnica, ki se sama odloči, kdaj je najprimernejši čas za košnjo. Če imate vključen senzor za dež, se bo v primeru padavin sama vrnila na postajo za polnjenje in kasneje nadoknadila izgubljeni čas. Zelenico vzdržuje v najbolj optimalnem stanju in skrbi, da je ves čas v celoti pokošena. S tem, ko sama določa optimalni čas košnje in polnjenja, poskrbi tudi za dolgo življenjsko dobo baterije.

 

Košnja in gnojenje v enem

Pri robotski kosilnici iMow je najlepše to, da vašo travo hkrati kosi in neguje. Med košnjo zmelje pokošeno travo v drobne delce, ki jih nato odlaga na trato kot dragoceno gnojilo. Tako si boste prihranili odstranjevanje pokošene trave in gnojenje, vaša trava pa bo gosta, zdrava in negovana na okolju prijazen način.

 

Varovanje in zaščita

Ne pozabimo na zaščito pred krajo – motor se ob poskusu kraje ustavi. Dodatno varovanje je ponovna aktivacija le ob vnosu PIN kode.

Urejena zelenica že na daleč kaže prisotnost lastnikov hiše, zato tudi odvrača vsiljivce in tatove za čas vaše odsotnosti. Če dodate še avtomatsko prižiganje luči in premik senčil na hiši, lahko hitro odvrnete nepridiprave.

 

Tiha košnja

Pomislimo še na sosede. Robotske kosilnice STIHL iMow delujejo izredno tiho in so tako popolnoma nemoteče za okolje. Njen signal brez interference bo zagotovo prispeval k boljšim sosedskim odnosom.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.