Način delovanja pri brusilno rezalnih strojih

Ciklonsko čiščenje

Brusilno-rezalni stroji STIHL TS 700 inTS 800 so opremljeni z novim trpežnim zračnim filtrom s ciklonskim čiščenjem, papirnatim filtrom in filtrom za fini prah.

 

 

 

 

Ciklonsko čiščenje

Brusilno-rezalni stroji STIHL TS 700 in TS 800 so opremljeni z novim trpežnim zračnim filtrom s ciklonskim čiščenjem, papirnatim filtrom in filtrom za fini prah.

A: Ciklonsko čiščenje poskrbi, da se že v prvi stopnji izloči 80 % prašnih delcev v vsesanem zraku. Za razliko od drugih sistemov se tukaj umazanija ne nabira v penastem filtru, temveč se s ciklonskim čiščenjem izloči, čist zrak pa se ponovno dovede v okolico. S tem v celoti odpade čiščenje, ki je potrebno pri uporabi penastega filtra.

B: Papirnati filter zaradi velike površine in učinkovitega predčiščenja omogoča mnogo daljše delovne intervale.

C: Filter za fini prah skoraj v celoti prestreže najmanjše delce prahu.

D: Uplinjač s kompenzatorjem stalno optimalno prilagaja mešanico glede na stanje zasičenosti filtra. Za optimalno moč pri optimalnih vrednostih izpušnih plinov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.