Hitra spojka

Hitro in brez orodja

Hitra spojka omogoča, da kombisistem hitro in brez uporabe orodja razstavite na dva dela, ki sta primerna za prevoz ali skladiščenje, in ju tako hitro tudi sestavite. Na hitro spojko lahko priključite enega od številnih kombiorodij.

Prednosti

  • Številne možnosti: kombinacije za različne vrste uporabe.
  • Hitra montaža: hitro na voljo, brez orodja.
  • Praktičen transport: razstavljena dela lahko odložite v vsak prtljažnik.
  • Preprosto skladiščenje: varčna poraba prostora, saj se naprava razdeli na dva dela.
  • Za vsako opravilo: izbira kombimotorja glede na moč in potrebo.

Kako deluje?

Najprej travnik, nato robove zelenic in zatem goščavje? Malenkost. Naše kombiorodje se namreč hitro in udobno zamenja. S sprostitvijo priteznega vijaka se sklopni sistem preprosto loči. Naprave boste brez težav shranili v prtljažnik, hkrati pa jih boste lahko skladiščili tako, da bodo zasedli le malo prostora.

Nov sistem hitrega sklapljanja omogoča hitro in preprosto uporabo vseh komponent kombisistema. Kombimotorji so na voljo z univerzalnim okroglim ročajem ali dvodelnim ročajem.

Spojka se sprosti s preprostim odvitjem priteznega vijaka. Sklopni sistem se lahko loči. Pri natikanju kombiorodja posebno vodilo v spojki poskrbi, da se pogonska gred vedno samodejno namesti v pravilni položaj. Pri tem orodja ne potrebujete.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.