Zavora verige QuickStop Super

Dodatna varnost brez kompromisov.

STIHL kot edini proizvajalec motornih žag ponuja dodatno zavoro verige QuickStop Super. Sistem aktivira zavoro verige neposredno na zadnjem ročaju. Veriga se ne ustavi samo v primeru zadostnega povratnega udarca ali aktiviranja sprednje zaščite rok, temveč tudi v trenutku, ko izpustite zadnji ročaj.

 

 

 

 

1. Sprednja zavora verige QuickStop − ročno aktiviranje
Z aktivnim pritiskom ob sprednjo zaščito rok se aktivira zavora verige in zablokira verigo.

2. Sprednja zavora verige QuickStop − inercijsko aktiviranje
Ob zadostnem povratnem udarcu motorne žage se takoj aktivira zavora verige.  V vsakem položaju in brez dotikanja sprednje zaščite rok. Motorna žaga STIHL se zaustavi v kančku sekunde.

3. Zadnja zavora verige QuickStop Super − izpust zapore ročice za plin
Zavora QuickStop Super omogoča hitro aktiviranje zavore verige, ko izpustite zadnji ročaj. Veriga se zaustavi v manj kot sekundi. Pri transportiranju motorne žage je samodejno aktivirana zavora verige. Ročno aktiviranje sprednje zavore tako ni potrebno. 

 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.