Merjenje hrupa

Naše naprave ponujajo tiho delovanje in izjemno moč.

Tiha moč
Ko vstopite v naš prostor za merjenje hrupa v 2. obratu tovarne STIHL, boste osupli: tišina, ki se razprostira v prostoru, je neverjetna. To je prav posebno doživetje. Omenjena tišina pa ima svoj razlog: tukaj naši inženirji merijo raven hrupa naših naprav. Veliko mikrofonov, postavljenih v krogu okoli naprave, meri hrup. 

Osredotočenost na človeka in okolje
Z meritvami zagotavljamo čim manjše obremenjevanje človeka in okolja s hrupom. Tako na primer ob ušesu uporabnika izmerimo nivo zvokovnega tlaka, ki nam pomaga oceniti, ali je za napravo potrebna zaščita sluha ali ne. Nivo zvokovne moči se meri na površini naprave. Ta vrednost pa je merilo za oddajanje hrupa v okolico. Ta podatek najdete na naših napravah. Tako lahko svojo najljubšo napravo izberete tudi na osnovi hrupa, ki ga proizvaja.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.