Razvoj baterij

Naši razvojni inženirji poskrbijo za brezhibno delovanje naših baterij.

Kompaktni hranilniki moči
Ko gre za učinkovito izrabo energije, se lahko zanesete na naše sodelavce iz oddelka za razvoj baterij. Tam stalno razvijajo in dopolnjujejo lastne sisteme baterij. Tako lahko STIHL zagotovi, da so delovanje električnih motorjev, moč in kapacitete naših baterij vedno optimalno usklajeni.

 

Dolgi delovni intervali – polna moč
Za vas to pomeni, da boste lahko optimalno izkoristili energijo baterije in zelo dolgo delali s svojo napravo pred naslednjim polnjenjem. Z lastnim razvojem baterij in elektromotorjev gre STIHL še korak naprej in se tako oddaljuje od svoje konkurence. STIHL je namreč prepričan: proizvodnja in razvoj lastnih komponent za akumulatorske naprave je odločilnega pomena za napredek v tem segmentu. Želimo si, da doživite polno mero moči in zanesljivosti izdelkov STIHL. Pri vsaki bateriji STIHL in vsaki akumulatorski napravi STIHL. Danes in jutri.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.