Temperaturna komora

Da lahko vi delate v vseh vremenskih pogojih, testiramo motorne žage v temperaturni komori.

Pripravljeni na vsako temperaturno območje
Izdelki STIHL so prisotni po vsem svetu. In na STIHL se lahko zanesete. Ko na primer v Sibiriji temperature padejo daleč po ničlo, mora imeti kupec zagotovilo, da se bo njegova motorna žaga zagnala. Enako velja za uporabnike v toplih temperaturnih območjih, npr. v Afriki ali Južni Ameriki. Zato v temperaturni komori testiramo zagon in delovanje naprav STIHL v ekstremnih temperaturnih razmerah.

Mraz in vročina pomagata pri optimiziranju izdelkov
Komoro lahko ohladimo na –30 °C ali segrejemo na 40 °C. Pri tem pridemo do uporabnih zaključkov: kako se obnaša mešanica goriva pri teh temperaturah? Ali je viskoznost olja idealna? Ali naša goriva zgorevajo z malo ostanki? Kako se naprava obnaša okoli rosišča? Vsa ta spoznanja iz temperaturne komore uporabimo pri razvoju novih izdelkov. Tako zagotovimo, da se naše naprave z vsako novo serijo izboljšujejo. Lahko ste prepričani, da vam bodo naše naprave olajšale delo tudi v najzahtevnejših vremenskih pogojih.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.