Test zvijanja

Preden se vi lotite plevela, se mi lotimo testiranj.

 

Vsako jeklo ni kakovostno
V našem oddelku za testiranje vlada izjemna sila. Naša hidravlična stiskalnica namreč s silo 10 ton pritiska ob najmanjše kose materiala iz različnih jeklenih zlitin. Tako preverjamo, kako se obnašajo različni materiali. Neprestano iščemo pravilno sestavo, ki bo zagotovila pravo mero trdote in odpornosti. Pretrdi materiali se lahko hitro zlomijo. Odporni materiali se sicer ne zlomijo tako hitro, vendar so premehki, da bi pri košnji trave in plevela ohranili stalen rezalni učinek.


 


Pot določi zmagovalca
Pri testiranju je odločilna pot, ki jo opravi konica pestiča na stiskalnici. Daljša kot je pot, toliko bolj prožen je material. S tem testiranjem sile in poti dobimo podatke o obnašanju zlitine. Iz teh podatkov lahko sklepamo na to, kateri material je najbolj primeren za naše rezalno orodje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.