Testiranje verige

Da vi ne bi imeli težav pri delu, neprekinjeno razvijamo nove načine, kako izboljšati postopek žaganja.

S hitrostjo 20 m/s
Ostružki letijo na vse strani: odvija se prav poseben spektakel. Naš rezalni robot na testni napravi centimeter za centimetrom prodira v les. Tukaj v realnih pogojih testiramo, kaj zmorejo naše verige.

Vlažen les – obvezno testiranje
Realni pogoji med drugim vključujejo žaganje lesa, ki ga navlažijo naše naprave za škropljenje. Svež les je namreč vlažen, drevo je ja še raslo. Tako hranimo vlažna debla, da bi simulirali čim bolj realne delovne pogoje.

Hitrost in zmogljivost verige
Računalniško podprto merjenje primerja realno zmogljivost s podatki iz oddelka za razvoj. Pri tem nas zanimata predvsem učinek pri žaganju lesa in hitrost verige na tirnici. In nekaj vam lahko že izdamo: obe vrednosti dosežeta ravni, ki osrečita slehernega inženirja. Na koncu pa ste vi tisti, ki imate od tega koristi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.