Testiranje viskoznosti

Preden vi začnete z delom, naši laboratoriji delajo s polno paro.

Naše gorivo: razvoj
Čeprav morda pri napravah STIHL ni vedno videti tako: v njih se skriva obilica znanja in raziskovanja. Ne samo v napravah, temveč tudi v pogonskih sredstvih STIHL. Večinoma jih razvijamo sami, da jih lahko potem tudi takoj testiramo med preizkušanjem naprav. Zakaj? Ker se zavedamo, da naši motorji zagotavljajo polno moč samo, če jih poganjajo kakovostna goriva in maziva.

Dobri izdelki nam povedo, katere stvari dodatno izboljšati
Zato se naš razvojni oddelek osredotoča na vprašanje: koliko ostankov nastane pri zgorevanju naših goriv? Kako uspešen je hladen zagon? Kako hitro se biološko razgradi izdelek? Kako se obnašajo olja pri različnih temperaturah? Na ta vprašanja najdemo odgovore in zatem njihovo optimalno sestavo. Za to imamo več laboratorijev, kjer naši strokovnjaki razvijajo, raziskujejo in testirajo. Ponosni smo, da vam lahko vse to ponudimo iz ene roke v vrhunski kakovosti STIHL.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.