Testiranje zaščite pred rezi

Vaša varnost je naš prvi cilj.

Napredna tehnologija v vsaki tkanini
Napredno tehnologijo tkanin zagotovo poznate iz svojega vsakdana: vodoodporni in zračni jopiči nas spremljajo skozi večino leta. Če pri podjetju STIHL govorimo o napredni tehnologiji tkanin, pa mislimo tudi na prav posebne nitke, za katere upamo, da jih ne boste nikoli spoznali: govorimo o nitkah za zaščito pred rezi. 

Zaščita v kančku sekunde
Te nitke so nekaj prav posebnega: so zelo dolge, tanke in zelo odporne na rez. V naših oblačilih z zaščito pred rezi so razporejene v več slojev. Če pride do situacije, da motorna žaga prereže hlače z zaščito pred rezi, izstopijo dolge, trpežne nitke in se v kančku sekunde oprimejo pogonskega kolesa ter zaustavijo premikanje verige. Ta postopek tudi sami preverjamo pri testiranju novih modelov in prototipov v realnih pogojih. Naša kompetenca tako temelji predvsem na upoštevanju znanja o tkaninah, dobrem poznavanju naprav in izjemnem razumevanju potreb uporabnika. Tkanine, ki so prestale testiranje zaščite pred rezi v skladu z DIN EN 381-5, prepoznate po piktogramu, ki je izrisan v naših katalogih in prospektih. STIHL izvaja testiranja samo pri resnih inštitutih v Evropi pod najzahtevnejšimi pogoji. Zato lahko pri nas kupite samo oblačila z zaščito pred rezi, ki je bila strokovno preverjena.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.