Brusilno-rezalne plošče iz umetne smole STIHL

Za jeklo, asfalt in kamnine


Brusilno-rezalne plošče iz umetne smole STIHL, ki so bile zasnovane posebej za brusilno-rezalne stroje STIHL, so primerne za različne vrste rezanja gradbenih in konstrukcijskih materialov, kot so jeklo, asfalt in kamnine. Večslojna ojačitev zagotavlja visoko stabilnost plošč pri ročnem delu z brusilno-rezalnimi stroji.

Za rezanje različnih materialov so na voljo štiri vrste brusilno-rezalnih plošč iz umetne smole:

Jeklo

Za gradbeno jeklo, jeklene profile, armaturno železo ali jeklene nosilce, na gradbišču ali v kovinsko-predelovalnih obratih: ta vrsta zagotovi najhitrejše in najčistejše rezanje jekla.

Kamen

Ker je primerna za rezanje vseh vrst kamnin, je to idealna brusilno-rezalna plošča za delo v gradbeništvu. Z njo lahko režete tudi aluminij in neželezne kovine.

Asfalt in raztezljive cevi

To posebno brusilno-rezalno ploščo lahko uporabljate pri gradnji cest in polaganju cevi, npr. za rezanje asfaltnega sloja ali raztezljivih cevi. 

Mokro rezanje

Stabilna brusilno-rezalna plošča za mokro rezanje kamna in betona brez prašenja – s 30 % daljšo življenjsko dobo kot pri ploščah za suho rezanje in z do 50 % večjo rezalno hitrostjo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.