Diamantne brusilno-rezalne plošče STIHL

Za beton, asfalt in naravni kamen

Visoko kakovost diamantnih brusilno-rezalnih plošč STIHL zagotavljajo izbrani materiali, brezhibna izdelava v skladu z najsodobnejšimi postopki in strogi nadzor kakovosti. Med delom vas bodo prepričale z naslednjimi lastnostmi: 


  • odpornostjo na visoko temperaturo,
  • izjemnim rezalnim učinkom,
  • dolgo življenjsko dobo,
  • izjemno gospodarnostjo.


Skrbno usklajeni segmenti

Usklajeni segmenti brusilno-rezalnih plošč zagotavljajo optimalni učinek rezanja. Sistem lepljenja, kakovost in gostota diamantnih zrn so zasnovani za bencinski pogon, kar zagotavlja manjši napor pri rezanju in dolge delovne intervale.

Zasnova plošč

Plošče so zasnovane za največje toplotne obremenitve. S tem je tudi pri ekstremnih delovnih akcijah zagotovljen natančen in zanesljiv rez, saj plošča ne izgubi svoje trdnosti. Predvsem mokro rezanje vpliva pozitivno na rezalni učinek in življenjsko dobo. Presledki med zobmi, predvsem pri ploščah za rezanje betona in asfalta, pomagajo pri hlajenju in odvajanju pobrušenega materiala.

Tovarniško brušenje vseh segmentov

Tovarniško brušenje ima dve odločilni prednosti: polna moč rezanja je na voljo takoj, brez utekanja nove brusilno-rezalne plošče; zagotovljeno pa je tudi natančno vrtenje plošče, ki poskrbi za optimalen rezalni učinek, odlično hitrost premikanja in dolgo življenjsko dobo.

Diamantne brusilno-rezalne plošče STIHL so na voljo v šestih zmogljivostnih skupinah 5, 10, 20, 40, 60 in 80.

 

Mokro rezanje

Priporočamo, da diamantno brusilno-rezalno ploščo STIHL uporabljate v mokrem načinu z vodnim priključkom STIHL. Priključek je zasnovan tako, da ga lahko prek dveh škropilnih šob priključite na zaščitni pokrov brusilno-rezalnega stroja. Voda veže prah, ki nastane med rezanjem, s tem pa se optimalno izkoristi rezalni učinek.

 

 

Pregled namembnosti Diamantno

brusilnih-rezalnih plošč STIHL


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.