Kakovostno motorno olje STIHL HP

 

Zmogljivost in življenjsko dobo naprav STIHL določa tudi kakovost uporabljenega motornega olja. Kajti samo dobro motorno olje lahko zanesljivo zmanjša trenje in s tem obrabo. Naše kakovostno motorno olje STIHL HP na osnovi mineralnih olj je primerno za večino zračno hlajenih dvotaktnih motorjev (motorjev z ločenim sistemom mazanja in motorjev na mešanico) v zmernih in vročih podnebnih pasovih.

 

 

 

Dobro prilagojeno. Čista rešitev.

Motorno olje STIHL HP je bilo razvito prav za zahteve motorjev STIHL. Kakovostno motorno olje zmanjša zoglenitev zgorevalnega prostora in izpustnega sistema ter je prijazno do tesnil. S tem podpira izjemno učinkovitost naših naprav − tudi pri daljši uporabi in polni obremenitvi.

Dobra zaščita. Dan za dnem.

Motorno olje STIHL HP zagotavlja mazalnost in zaščito pred obrabo ter tako poskrbi za dolgo življenjsko dobo motorja. Dobra zmogljivost. Majhna stopnja zoglenitve. Motorno olje STIHL HP pusti pri zgorevanju le majhne ostanke v motorju. S tem se preprečijo žarilni vžigi, nenadzorovano zgorevanje in izpad vžigalne svečke. Tako je zagotovljena dolgotrajna zmogljivost motorja.

Vse rdeče. Dobro.

Motorno olje STIHL HP za dvotaktne motorje ima dobre samomešalne lastnosti. Kakovost mešanja lahko zaradi izrazite rdeče barve dobro nadzirate.

Pregled prednosti:

Učinkovitost

HP

HP Super

HP Ultra

Čistost

+

++

+++

Zaščita

+

++

+++

Mazalnost

+

++

+++

Moč motorja

+

++

+++

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.