Olje za mazanje verige STIHL BioPlus

 


Blago do okolja, z odlično mazalnostjo − to so lastnosti olja za mazanje verige STIHL BioPlus. S prijaznostjo do okolja in odličnimi mazalnimi lastnostmi se naše rastlinsko olje izkaže v zmernih in vročih podnebnih pasovih. Poleg tega se v najkrajšem času v tleh popolnoma razgradi in je zato prejelo odlikovanje »modri angel okolja«.

Ščiti tudi v zahtevnejših situacijah

Posebni mazalni dodatki zelo dobro ščitijo rezalno garnituro – tudi pri kratkih in intenzivnih temperaturnih obremenitvah. Dim ne nastaja, tudi pri najzahtevnejših opravilih ne. Tudi pri nizkih temperaturah do −15 °C se ohranijo odlične mazalne lastnosti.

Dobro za okolje

Olje za mazanje verige STIHL BioPlus ima eno najboljših oksidacijskih stabilnosti od vseh olj za mazanje verige na osnovi repičnega olja. Tudi pri daljšem mirovanju skoraj ne prihaja do nastanka smole in celo presega zahteve po kriterijih »modrega angela okolja«. Olje je biološko razgradljivo, uvrščeno v razred snovi, ki niso nevarne za vodno okolje, in zato primerno za uporabo na vodovarstvenih in občutljivejših območjih.

Ne razjeda

Olje za mazanje verige STIHL BioPlus ne razjeda materialov, kot so npr. lahke kovine, umetna masa, laki ali elastomeri.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.