Kakovostne lastnosti verig STIHL

 

STIHL poleg motorjev sam izdeluje tudi verige in meče.

Rezultat: vse komponente so optimalno prilagojene, kar zagotavlja odlični učinek žaganja in optimalno delovanje.

Verige STIHL odlikujejo tehnične novosti in visoka kakovost izdelave. Na tej strani boste izvedeli več o kakovostnih lastnostih izdelkov STIHL.

 

 

Sistem za mazanje Oilomatic

Sistem za mazanje Oilomatic poskrbi za zmanjšanje trenja in obrabe. Natančno izdelani oljni kanalčki v pogonskih členih verige prenesejo olje do členov verige in na tekalne površine rezalnih zob. Večina verig Oilomatic ima dodatne prostorčke za olje.

 

Oznake za obrabljenost zob

Rezalni zobje verig STIHL imajo oznake na spodnjem delu zoba, ki pomagajo določiti obrabo in so odlična pomoč pri ostrenju. Označujejo, kako daleč je mogoče zob naostriti oz. obrabiti.

 

Sloj iz trdega kroma

Vsak rezalni zob je natančno izdelan iz posebnega jekla v več proizvodnih korakih. Za povečanje odpornosti so zobne konice elektrolitsko pokromane.

 

 

Raztegovanje

Verige STIHL so ob koncu proizvodnega postopka podvržene trajno visoki natezni obremenitvi. To zmanjša poznejše raztegovanje ob prvi uporabi, poveča obstojnost in zagotovi daljšo življenjsko dobo.

 

Izvrtine členkov

S posebnim načinom štancanja postanejo izvrtine členkov STIHL popolnoma gladke. To poskrbi za dolgo življenjsko dobo in izboljšano premikanje verige.

 

Kaljene kovice

Vsaka kovica je induktivno kaljena z visokofrekvenčnim električnim tokom. S tem se zagotovi zelo odporna vez v materialu.

 

 

Nasvet:

Verige STIHL ne prepričajo samo na motornih žagah podjetja STIHL, temveč tudi na motornih žagah ostalih proizvajalcev.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.