Verige STIHL

Vsak člen zagotavlja najvišjo natančnost

 

Na gospodarno delo z motorno žago vpliva izbira pravilne verige. STIHL ponuja optimalne verige za vsako delo, vsak zmogljivostni razred in vsak model motorne žage. Vse verige odlikujeta robustnost in vrhunska kakovost.

 

 

 

 

Picco Micro Mini 3 (PMM3)

Veriga STIHL za začetnike z nizko stopnjo vibracij. Robustna in trpežna veriga z manjšo stopnjo povratnega udarca in izredno ozko rezalno režo poskrbi za učinkovito žaganje.

 

Picco Micro 3 (PM3)

Ta veriga z majhnim povratnim udarcem in nizko stopnjo vibracij je bila zasnovana posebej za lahke in kompaktne motorne žage. Združuje izjemno moč, učinkovit rez ter prijetno udobje pri delu. Vse to ji omogoča ploščata in ozka oblika v kombinaciji z majhnim korakom.

 

Picco Super 3 (PS3)

Prva veriga 3/8'' s polnimi dletastimi zobmi na svetu. Znatno izboljšan učinek reza. Miren tek med žaganjem, odlično nameščanje, čista žagalna površina, nizka stopnja vibracij. Ker je potrebna sila pri žaganju zelo majhna, je to idealna veriga za nego dreves.

 

Picco Duro (PD3)

Prva nizkoprofilna veriga iz trdine na svetu. Brez ostrenja ostane tudi do dest-krat dlje ostra in je znatno obstojnejša. Predvsem pri ekstremnih obremenitvah. Verigo Picco Duro odlikujeta še nizka stopnja vibracij in manjši povratni udarec.

 

Rapid Micro Spezial (RMS)

Komfortna veriga z nizko stopnjo vibracij in učinkovitim žaganjem. Zaradi skrajšane zobne konice pritiskanje pri vbadanju ni več potrebno. Doseže višjo hitrost vboda kot druge verige s korakom 1/4". Primerna je predvsem za nego dreves in rezljanje (v povezavi z meči Carving).

 

Rapid Micro (RM)

Komfortna veriga z nizko stopnjo vibracij, mehkim rezom in majhnim hrupom.

 

 

Rapid Micro 3 (RM3)

Komfortna veriga z nizko stopnjo vibracij in manjšim povratnim udarcem, mehkim rezom in majhnim hrupom.

 

 

Rapid Super (RS)

Zmogljiva veriga za profesionalno delo z nizko stopnjo vibracij, mehkim rezom, manjšim hrupom ter izjemno dobrim rezalnim in vbodnim učinkom.

 

Rapid Super 3 (RS3)

Zmogljiva veriga s pogonskim členom z dodatno izboklino. Z manjšim povratnim udarcem in izjemno dobrim rezalnim in vbodnim učinkom.

 

 

Rapid Duro (RD)

Posebna veriga iz trdine, ki ostane pri pogosti uporabi in predvsem pri ekstremnih obremenitvah (npr. pri žaganju nečistega ali zamrznjenega lesa in rušenju) zelo dolgo ostra.

 

Rapid Duro 3 (RD3)

Prva veriga STIHL .325'' z rezalno površino iz trdine. Z manjšim povratnim udarcem, nizko stopnjo vibracij. Brez ostrenja ostane tudi do deset-krat dlje ostra od standardne verige. Tako veriga Rapid Duro 3 zagotovi odličen rez, tudi pri ekstremnih obremenitvah. Primerna za delo v vrtnarstvu in za urejanje krajine.

 

Rapid Duro R (RDR)

Posebna veriga za reševalne žage STIHL. Rezalni zobje so v celoti utrjeni z oklepno zaščito iz ploščic iz trdine, ki poskrbijo za znatno daljše delovne intervale. Za boljšo stabilnost so ploščice iz trdine z veliko površino spojene z grebenom. Pred vsakim rezalnim zobom je varnostni člen (gonilni člen) z dodatno izboklino, ki zagotavlja mehko prodiranje verige v material in zmanjša tveganje za poškodovanje zob.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.