Verižniki STIHL

Za brezhibno žaganje lesa

Verižniki STIHL so izdelani iz odpornega jekla in morajo moč motorja s čim manj izgube prenesti na verigo. Krila pogonskega zobnika potiskajo pogonske člene in s tem poskrbijo za tek verige.

 

 

 

 

 

Kaljenje

Vsak verižnik STIHL je martenzitno kaljen v posebni peči za kaljenje. Ta postopek poveča odpornost na obrabo in podaljša življenjsko dobo komponent.

 

  

Profilni verižnik

Profilni verižniki STIHL se spajajo z bobnom sklopke s posebnim postopkom. Uporabljajo se standardno pri kompaktnih žagah in žagah za kmetovalce.

 

 

Verižnik z obročkom

Verižniki z obročkom STIHL so izdelani iz sintranega jekla in zagotavljajo zelo miren tek verige. Pri njih je obroček nameščen tako, da se vrti okoli pesta bobna sklopke. V primeru obrabe je treba najprej zamenjati samo obroček.

 

 

Zagotavljanje kakovosti

Pred trdim spajanjem z bobnom sklopke vse profilne verižnike temeljito preverimo z računalniško podprtim kontrolnim postopkom. Tako je kakovost vedno enako visoka.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.