Individualnost prihaja zdaj standardno

 

Sistem za hitro napenjanje verige (B)

Prihranite čas in napor pri napenjanju verige. S sistemom za hitro napenjanje verige STIHL lahko verigo brez orodja in stika z ostrino verige enostavno nastavite. Preprosto sprostite pokrov verižnika in zavrtite nastavitveno kolo, da dosežete optimalno napetost.

 

 

 

 

STIHL ErgoStart (E)

Spiralna vzmet med kolutom zagonske vrvice in motorno gredjo kompenzira konice moči, tako da jih skoraj več ne občutite. Rezultat: v primerjavi z drugimi napravami za zagon sistem STIHL ErgoStart zmanjša napor ob zagonu za polovico in dopušča za dve tretjini počasnejše vlečenje zagonske vrvice.

 

 

 

Samo pri podjetju STIHL: zavora verige QuickStop Super (Q)

Dodatni zavorni sistem za dodatno varnost iz podjetja STIHL: veriga se ne zaustavi samo v primeru zadostnega povratnega udarca ali aktiviranja sprednje zaščite za roke, temveč tudi takoj, ko izpustite zadnji ročaj. Ta edinstvena varnostna oprema omogoča dodatno zaščito uporabnika v številnih delovnih položajih, in sicer pri nošenju in pri krajših delovnih premorih – popolnoma brez dodatnih ročajev in ročic.

 

 

Ogrevanje uplinjača (V)

Za delo brez motenj tudi pri nizkih temperaturah. Ogrevanje uplinjača z regulacijo vklopa in izklopa, odvisno od temperature, prepreči poledenelost uplinjača med zimskim obratovanjem.

 

 

 

 

Električno ogrevanje ročaja (W)

Električno ogrevanje ročaja poskrbi, da lahko uporabniki svoje motorne žage uporabljajo tudi pozimi. Grelne folije, ki ne potrebujejo vzdrževanja, so nameščene v sprednjem in zadnjem ročaju. Po želji jih lahko vklopite in poskrbite za tople in suhe ročaje.

 

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.