Komfort se začne pri podrobnostihPreprost zagon in brezhiben tek − dekompresijski ventil in elektronska vžigalna naprava

Dekompresijski ventil v povezavi z ElastoStartom zmanjšuje vlečno silo na zagonski vrvici in poenostavi zagon. To se zgodi zato, ker dekompresijski ventil pri zagonu del zgoščene mešanice sprosti iz valja. Elektronska vžigalna naprava omogoča, da mešanica olja in bencina izgoreva bolje in z manj izpušnimi plini, saj pri vsakem številu vrtljajev zagotovi vžigalno iskro s podaljšanim časom trajanja.Preprosto vzdrževanje in servisiranje − vse pod enim pokrovom

Preprosto sprostite hitre spojke in odstranite enodelni pokrov ter začnite s tremi vzdrževalnimi opravili:

  • vzdrževanje zračnega filtra,
  • kontrola svečke,
  • čiščenje cilindričnih reber.Preprosto in udobno upravljanje − matice, zaščitene pred izgubo

Pri menjavi meča matic na pokrovu verižnika ni več mogoče izgubiti. Model MS 261 je prva motorna žaga STIHL, na kateri so matice, ki so zavarovane proti izgubi. Prepričljiva prednost za vsakega uporabnika.
Stransko napenjanje verige STIHL

Verigo lahko brez težav napnete na stranski napenjalni napravi. Tako se vam ni treba dotikati ostre verige.


Sistem rezervoarja STIHL

Rezervoarja za gorivo in olje imata velike odprtine, zato je dolivanje preprosto in čisto. Zaradi prozornega materiala rezervoarja za gorivo je raven polnjenja vedno dobro vidna. Patentirani posebni pokrovi rezervoarjev za gorivo in olje STIHL se odpirajo in zapirajo brez orodja.
Sistem za mazanje verige STIHL Ematic

S sistemom STIHL Ematic lahko optimalno nastavite količino olja glede na uporabljeno rezalno garnituro in obdelovani les. Sistem poskrbi, da pride olje v določeni količini natanko tja, kjer ga potrebujete. Glede na rezalno garnituro in vrsto lesa porabite do 50 % manj olja za verigo.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.